Jijah's FotoPage

By: Attire Booth

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 7-Dec-2009 04:15 Email | Share | | Bookmark
Baju Anak-Anak

Kitty 001
Kitty 001
Mickey 002
View all 8 photos...
Limited Size … Contact kami untuk keterangan lanjut atau kunjungi blog kami di

http://attirebooth.blogspot.com/


Friday, 4-Dec-2009 10:00 Email | Share | | Bookmark
Beg Tangan

Beg 02
Beg 02
Beg 04
View all 8 photos...
Hi … Welkam welkam welkam … Mari singgah ke Booth kami dan tengok-tengok sendiri ape yang ada dalam FOTOPAGES kami ni … HANDBAG & BAJU UNTUK ANAK-ANAK

… handbag-handbag yang kami jual mesti la cantik-cantik belaka dengan harga yang berpatutan dan mampu dimiliki oleh semua golongan … tak kira la mak orang ke … mak korang ke … mak nyah pun bole beli …

Baju anak-anak pulak mesti la yang ber’quality’ dari segi materialnya … tak kan kami nak juai baju tak ber’quality’ pulak … iskh menjatuhkan imej kami je nanti … so … kalu ada yang dah terbekenan … cepat-cepat la email kami atau sms kami untuk book barang … ye ……

Kami boleh di hubungi melalui

Email : partners1996@gmail.com atau Jijah : 013- 336 1594

ATAU ...

Kunjungi Blog kami di http://attirebooth.blogspot.com/


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net